tirsdag 4. august 2009

Så langt

Ja, fredag ble tidligere nevnte telt overlevert oss på en Shell-stasjon på Orkdal. På hytta ble teltet satt opp uten særlige problemer. Førstedamen overnattet i telt sammen med sin fetter og bestemor, men de foretrakk altså besteforeldrenes 30 år gamle hustelt framfor vårt eminente fjelltelt. Hmfr!

I dag syklet(!) Stødig og Andremann på posten og hentet fire liggeunderlag. Stødig og Virre kastet seg over hver sin, og blåste det de var god for. Og så ble underlagene testet på stuegulvene (nei, ikke på den måten!). De er godkjent, og ingen skal komme å si at vanlige underlag er bedre.

Kanskje litt på siden, men ellers er ferien over for oss alle nå. Førstedamen hadde tilvenningsdag på SFO i går, og den lille jenta som tidligere var så forsiktig, tillot mammaen å dra ut en tur uten å mukke. Flinke Førstedamen! Andre dag var det en litt mer avmålt frøken som ble fulgt til SFO, men det ble visstnok en fin dag. Andremanns oppstart i barnehagen ble tøffere. Ingen forlater en hylskrikende gutt, som klamrer seg etter mamma, med lett hjerte. Men han kom seg etter sigende utover formiddagen, og tirsdag var betydelig bedre enn mandag. Bra progresjon, med andre ord. Søndag fyller verdens nydeligste Andremann to år, og vi får håpe at språkutviklingen snart inntar en bratt kurve som hjelper ham når ting er ugreit. Heldigvis går han i en fantastisk barnehage, som legge opp mye etter ham. Det går seg nok snart til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar