onsdag 30. desember 2009

Lenge siden sist

Nå er det lenge siden vi har skrevet noe i bloggen. Delvis fordi det har vært en hektisk høst med jobb og studier og skolestart og fotball og utenbyskurs og allidrett og venner og jeg vet ikke hva. Og delvis fordi det ikke har vært stort å berette vedrørende sykkelturen vår.
Stødig sin sykkel ble stjålet da den sto ulåst utenfor huset en natt da det tordnet, lynte og regnet katter og bikkjer. Kanskje var det en luring som uansett hadde knabbet sykkelen, og det kan jo også hende at vedkommende fikk panikk da det lyste som verst på himmelen og ville komme seg trygt hjem. Jeg liker å holde en knapp på det siste. Og dermed må vi legge til enda en nødvendighet før vi kan trille ned mot jernbanestasjonen en gang i juli.

Uansett. Nå har vi tatt et realt skritt videre, for Stødig bestilte nylig ferje over til Danmark. Det ble en liten endring i planene, og vi tar ferja over til Købehavn istedet for Fredrikshavn. Vi har bestilt middag begge veiene og foreløpig frokost på turen til Køben. Togbilletter lar seg ikke bestille ennå, men vi skal være tidlig ute og bestille så snart billettene legges ut.

Tudelu!

1 kommentar:

  1. Spennende med billetter! Da er liksom alt så mye nærmere. :)

    Skal dere campe i Kjøbenhavn, eller bo på herberge/kro? Jeg avbefaler uansett Tangloppen Camping, om dere har vurdert den altså ...

    SvarSlett